ÁRUFUVAROZÁS

Cégünk 2012 óta foglalkozik fuvarozással. 3.5 tonna össztömegű kisteherautókkal és 40 tonna össztömegű kamionokkal. A cég alapításától folyamatosan arra törekedtünk, hogy a járműveink állandóan versenyképesek lehessünk a piacon.

Folyamatos fejlesztéseink eredményeként négy darab kisteherautó, illetve két darab kamion áll folyamatosan a partnereink rendelkezésre.

Az eltelt évek alatt nagyon sok céggel dolgozunk együtt belföldön és nemzetközi fuvarozásban. 2017 évben a közutakon telepített tengelysúlymérő állomások miatt ismételten újítással álltunk elő a partnereink számára.

A képen látható jármű szerelvény 3.5 tonna áru elszállítására alkalmas hivatalosan ponyva alatt útdíj nélkül. Összesen 9.3 m hosszú és 2.2 m széles felületen.

A képen látható IVECO kisteherautó rendelkezik egy nyolc méteres gép és autószállító utánfutóval, így szerelvénnyel akár 3 autó szállítására is alkalmas. Szálanyagok, munkagépek, kis traktorok, szendvics panelek. A alacsony raktérmagasság miatt akár magas dolgok szállítására is kitűnően alkalmas. A raktér méretei az szerelvényben 12.3 m × 2.2 m így összesen 3.5 t áru elszállítására alkalmas szintén útdíj mentesen.

A alacsony raktérmagasság miatt akár magas dolgok szállítására is kitűnően alkalmas. A raktér méretei az szerelvényben 12.3 m × 2.2 m így összesen 3.5 t áru elszállítására alkalmas szintén útdíj mentesen.

Cégünk rendelkezik továbbá:

Billenős kisteherautóval

Ponyvás kisteherautóval

Kamionok

Az alábbi szolgáltatások elvégzésére alkalmas járművekkel: nehézgépszállítás, konténerek szállítása, berendezések szállítása

Járműveink rakomány biztosítással és ADR-es anyagok szállítására mindennel fel vannak szerelve és vizsgázott személyek vezetik őket. Fiatalos csapatunk sok ezer sikeres fuvarfeladat teljesítésével a háta mögött várja új és meglévő ügyfelei jelentkezését. A Fürge Fuvarosok Kft egyenlő a biztos és pontos szállítással.

GALÉRIA

AJÁNLATKÉRÉS – ÁRUFUVAROZÁS